About me

Welkom op mijn blog!

Na het bloggen op Boost Your Body als hormoonfactor trainer, en als gastblogger op MomOnTop, is het nu tijd voor mijn eigen blog. Nu kan ik jullie lekker elke maand boosten met verschillende onderwerpen.

Laat dit een platform zijn waarin ik je kan inspireren. Hedendaagse onderwerpen zoals, leefstijl, voeding, vitaliteit, mindfulness, en een stukje momlife. Ik pleit voor een natuurlijk, gezonder en vitaler leven, en daar zullen mijn artikelen op afgestemd worden. Lees bijvoorbeeld mijn artikel over een gezond bananenbrood, of het artikel over zelfverzekerdheid.

 

Ik BOOST je elke maand met artikelen die jouw mogelijk verder kunnen helpen in een vitaler leven. Of waar jij je tijd mee door kan komen omdat ze gewoon leuk zijn om te lezen.

Naast mijn hobby als blogger ben ik moeder van een lieve puberjongen en een lief drakenmeisje. Ben ik werkzaam in de gehandicaptenzorg, geef ik bootcamplessen, voedingsadvies en ondersteuning aan het hormonale disbalans van mensen. En ik hou van stukjes schrijven!

Ik hoop dat je met net zoveel plezier mijn blogs leest, als dat ik heb met het maken ervan!  

#okdoei

Spread the love