Momlife

De allerbeste moeder!

de allerbeste moeder

De loedermoeders, de bijna moeders, de oudere moeders, tienermoeders, stiefmoeders, pleegmoeders en bonusmoeders. Hoe jullie het moederschap ook uitvoeren, mensen hebben altijd wat te zeiken. Maar ik vind, zonder twijfel, jullie zijn de allerbeste moeders!

 


De allerbeste moeder ben je omdat..


 

Ze zijn lief, knap, slim, kunnen lekker koken, vervangen hier en daar een lamp en kitten de badkamer. De mannen! Maar die zijn volgende maand pas aan de beurt met Vaderdag, dus doei. Die moeders staan met Moederdag gewoon écht even in het zonnetje! Moeders zijn super lief, heel knap, onwijs slim, kunnen heerlijk koken en vervangen vast ook lampen. Dat kitten is voor mij niet weggelegd, maar we doen nog zoveel meer! Hier een aantal voorbeelden van dingen die ik als moeder doe en waar ik heel goed in ben.

 


13 redenen waarom ik de allerbeste moeder ben.


 

 • Zo vergeet ik studiedagen
 • vind ik kinderfeestjes vreselijk
 • krijgen mijn kinderen te weinig zakgeld
 • eet ik hun snoepjes op
 • speel ik politieagent
 • laat ik ze helpen in het huishouden zonder vergoeding
 • mogen mijn kinderen terugslaan als ze aangevallen worden
 • staat de kerstboom nog steeds opgetuigd bij mijn puber
 • deel ik weinig interesses met ze
 • heb ik een trukendoos om mijn kind te laten eten, want erin duwen mag niet
 • ging thuisonderwijs hier gewoon keihard mis
 • laat ik ze te lang gamen omdat ik nog een blog moet afmaken
 • en vraag ik mij af waarom ik kinderen heb

Dat zijn de redenen waarom ik wel een ontbijtje op bed én een bosje bloemen verdien. De allerbeste moeder! En jij hebt vast ook zo’n mooi lijstje, want jij bent ook de beste!

Iedereen heeft zijn eigen manier van kinderen opvoeden, maar laat dat nou net jouw manier niet zijn! Kan he, er zijn onwijs veel moeders en dus ook veel diverse opvoed technieken. Maar hou gewoon je klep als je mening niet gevraagd wordt en oordeel niet, want het voegt niks toe. Elke mama doet zijn best en er zijn vele wegen om ervoor te zorgen dat je kind gezond en wel volwassen wordt.

Fijne Moederdag!

 

Vind je mijn blogs ook zo leuk om te lezen? Volg mij dan op Instagram zodat je op de hoogte blijft van de nieuwste blogs! http://www.instagram.com/les_is_more_____

 

 

Photo by freestocks on Unsplash

Spread the love

Je houd misschien ook van..