Gezondheid

De verschrikkelijkste woorden van 2020.

de verschrikkelijkste woorden van 2020

De verschrikkelijkste woorden van 2020 die ik dit jaar te vaak heb gehoord. Hier is mijn Top 5! Het woord wat op nr 1 staat kan je raden en raad je ongetwijfeld ook nog eens goed.

 


De verschrikkelijkste woorden van 2020.


 

5. Topper! Iedereen is een topper sinds 2020. Het is een compliment en een stukje waardering. Natuurlijk hou ik daar ook van. Maar dit woord komt me nu gewoon mijn strot uit. Daarnaast ben ik heel visueel ingesteld, continue een topper zijn is zó vermoeiend.

 

4. Fitgirl. Te vaak gehoord, gezien, gelezen, gezegd. Omdat fitgirls met maat 36 in de sportschool staan en op insta de hashtag fitgirl gebruiken, is het blijkbaar zo gegroeid dat alleen die doelgroep een fitgirl kan zijn. De definitie van fitgirl is voor mij het nastreven van een leefstijl waarbij je je fris en gezond voelt en in balans bent. Je neemt een voorbeeldpositie aan voor mensen die ook een gezonde leefstijl willen nastreven. One size FIT ’s all.

 

3. Herkenbaar. Ja, alles is herkenbaar. We kunnen tegenwoordig niet meer naar elkaar luisteren en moeten gelijk laten weten dat we iets vergelijkbaars meegemaakt hebben. Waarom moeten we leed met elkaar vergelijken? Je kan ook een beetje begrip tonen en een keertje je mond houden als iemand zijn ei bij je neerlegt. Herkenbaar? Ken je dit?

 

2. Monitoren. Ik moet monitoren of deze situatie goed zal verlopen of niet. Bij monitoren heb ik een ouderwets computerscherm met een enorme kont in mijn gedachte. Ik houd het gewoon in de gaten, of ik volg de situatie en ik zal observeren. Wat nou monitoren?!

 

1. Corona! Met stipt bovenaan mijn lijst. Who would have thought? Als ik het heb over de verschrikkelijkste woorden van 2020, dan is dit voor mij het pronkstuk. Helaas is er geen mogelijkheid voor het achterlaten van dit woord en nemen we het lekker mee naar 2021! Happy New Year!

 

Foto door Jamie Street op Unsplash

Spread the love

Je houd misschien ook van..

6 reacties

  1. […] nr 1 te schrijven. Ben je nieuwsgierig naar de verschrikkelijkste woorden van vorig jaar? Lees HIER die van […]

  2. Haha geniaal topper, dit is zo herkenbaar 🤪 ik moest echt lachen om dit stukje. Dus ik hou mijn mond en geniet van dit geschreven stuk

    1. Blij dat je ervan genoten heb 🙂

  3. Hey fitgirl, dus als ik t goed heb gemonitort,ok zo wordt t wel een heeel raar woord, wil je dat ik hier reageer met dar t zo herkenbaar voor me is. Je bent echt een topper, met of zonder corona. Toevoeging: persco
    En mooi: huidhonger, want o wat verlang ik naar…”.het oude normaal”

    1. Er konden best nog wat woorden bij he 🤔

Reacties zijn gesloten.