hoe vind ik een man

Als je nog vrijgezel bent en op zoek naar een partner, moet je echt even verder lezen! Mijn dochter heeft namelijk dé oplossing voor je! Al is de tip van mijn puber ook niet mis. Een man vinden doe je zo!

 


Mijn man vond ik op het sportveld, blijkbaar.


 

Mijn dochter is zeven jaar en verteld dat ze niet houdt van postzegels. Ze kan een postzegel maar één keer op een envelop plakken, en dan kan ze er níks meer mee! Vervolgens moet ze de envelop waar de zegel op zit ook nog opsturen. Dan heeft ze niks meer! Postzegels zijn stom!! En dan plotseling, zoals mijn kind dat mooi kan, springt ze binnen 0,1 seconde over naar het volgende onderwerp. ”Mama, hoe heb jij jouw man gevonden?”

Voordat ik überhaupt een antwoord heb kunnen geven, is daar als eerste te horen, mijn puber! Die hoor ik altijd, behalve als ik hém een vraag stel. Dan is hij druk, met zijn puberleven. ”Mama heeft haar man gevonden op het sportveld”. Blijkbaar is volgens mijn puber het vinden van een man net zo makkelijk als het vinden van paaseieren, gewoon op een veld.

Tussendoor had ik gelukkig ook nog een moment om het een en ander te vertellen. Een man vinden vind ik namelijk helemaal niet zo simpel! Hij moet je lief vinden, voor je zorgen, een beetje ruzie kunnen maken én ervoor zorgen dat jij je vrouw voelt. Dit werd al veel te serieus voor een kind van 7.

 


Hoe vind je een man? Met nationale mannenzoekdag!


 

Toch kreeg ze het voor elkaar om haar aandacht erbij te houden, alle respect daarvoor trouwens na mijn zwijmel uitleg. Ze vond het allemaal wel een gedoe, hoe vind je dan zo’n man?
”Mama, is er dan een mannenzoekdag?” Het zou toch hartstikke makkelijk zijn als er op de kalender staat wanneer het mannenzoekdag is. Dat is dé dag dat je je man vindt en je leeft nog lang en gelukkig. Laten we er een landelijke feestdag van maken met een verplichte vrije dag zodat elke vrouw 24u de tijd heeft om haar man te vinden.

Mijn puber weet precies hoe hij zijn zusje op de kast kan jagen, en geeft haar een tip. ”Als je dan een man ziet die je leuk vindt, dan stalk je hem naar zijn huis en dan weet je waar hij woont.” Prachtige tip, maar ze begint keihard te gillen (precies wat de puber prachtig vindt), aanbellen is wel heel spannend! Dat durft ze niet! Daar heeft de puber ook een tip voor. ”Je weet dan wel waar hij exact woont.” ”Dan stuur je hem een brief en dan vertel je dat je hem leuk vindt”. ”Maar dan moet er wel een postzegel op!!!

 


Er is maar één ding heel belangrijk om te weten voordat je alles in gang zet om de liefde van je leven te ontmoeten…


 

Er werden diverse emoties getoond aan tafel waarvan ik de meest extreme maar even laat voor wat het is. Als je je weer eens op de kast laat jagen door je broer, schieten niet alleen de doperwtjes in het rond. Wat dat betreft zou ik mijn tafel willen dekken zoals bij First Dates op ned3, met 1,5 meter afstand tussen beide. Ze keek bedenkelijk en zat nu toch wel met een zeer zorgelijk punt. Want als het mannenzoekdag is, én ze weet waar haar gevonden man woont, én ze gaat een brief schrijven, dan is er maar één ding écht heel belangrijk om te weten voordat je alles in gang zet om de liefde van je leven te ontmoeten…

”Mag ik dan wel zelf kiezen welke postzegel het wordt?”

 

Het vinden van een man is blijkbaar net zo simpel als het vinden van paaseieren. Ik kan me nog een hilarische situatie herinneren met paaseieren, deze kan je hier lezen.

Foto door Element5 Digital op Unsplash

Spread the love

Je houd misschien ook van..

2 reacties

  1. Ha ha ha ha! Geweldig! Hier ook van zulke gesprekken met mijn 5 jarig dochtertje. Zoon, 9, bemoeit zich er vaak ook mee en begrijpt de dingen nog wel eens verkeerd waardoor er hilarische gesprekken plaats vinden. Dochter vindt dan overigens dat broer zich er niet mee moet bemoeien. 😉

    1. Heerlijk die dynamiek 😂

Reacties zijn gesloten.