boost by les

Welkom op mijn blog, Boost By Les.

Mijn naam is Lesley Plompen. Gastblogger op MomOnTop en nu ook blogger op mijn eigen website. Nu kan ik jullie elke week BOOSTEN met verschillende onderwerpen zoals de issues van het moederschap, gezondere voeding en gezondheid.

 


Boost by les


 

Elke vrijdagochtend kan je een nieuwe blog van mij lezen en hoop ik daarmee een lach op je gezicht te toveren en mijn kennis met je te delen! 

Dit is een platform waarop ik je wil inspireren en vermaken. Hedendaagse onderwerpen die aan bod komen zijn gezondheid, voeding en een stukje momlife. Mijn kinderen leveren (vaak) hilarische momenten op en die deel ik graag, ondanks dat ik daarmee zelf af en toe voor schut sta. But that is momlife en ik doe ook maar wat.

Ik sta voor een gebalanceerde leefstijl waarin ik veel ruimte heb om gezond te leven en te zondigen! Lees bijvoorbeeld mijn recept over een gezond bananenbrood, of het recept over glutenvrije vruchtentaart

 


Boost by les maakt elke week artikelen die jou mogelijk verder kunnen helpen in een vitaler leven. Of waar jij je tijd mee door kan komen omdat ze gewoon leuk zijn om te lezen.


 

Naast mijn hobby als blogger, ben ik moeder van een lieve puberjongen en een lief (gelukkig nog geen puber) meisje. Ik ben werkzaam in de gehandicaptenzorg, werken met en voor mensen vind ik heerlijk! Omdat ik een passie heb voor gezonder leven en het menselijk lichaam ben ik hormoonfactor trainer geworden. Deze passie wil ik met iedereen delen en zal dan ook terugkomen in mijn blogs. Van gezonde voeding tot gezonde verzorgingsproducten. Alles voor een goede balans in het leven.

Ik sta open voor het schrijven van gastblogs en samenwerkingen. Laat het mij vooral weten wanneer je daar interesse in hebt via dit contactformulier. Ook sta ik open voor het delen van jouw verhaal. Heb jij een verhaal waar je graag over zou willen vertellen en wil je dat (anoniem) delen met andere moeders? Laat het me gerust weten. 

Ik hoop dat je met net zoveel plezier mijn blogs leest, als dat ik heb met het maken ervan! 

Liefs Lesley.

Spread the love