troepvrije deodorant

Heb ik deodorant geleend waar zweetresten en vieze pluisjes op zaten? Misschien. Heb ik de deodorant ongebruikt weer teruggegeven en gezegd dat ik haar (deo) vies vind? Nee joh! Wel. Doe mij maar troepvrije deodorant.

 

Een pluizige roller of stinkende oksels. Lastige keuze, of toch niet?

Het moment was daar dat ik een tijd terug deodorant wilde lenen van iemand. Zij had een troepvrije deodorant met een roller in haar tas zitten, en het was ook nog is deodorant zonder zooi! Ik blij! Want ik stonk als een geitje. Optimistisch en hoopvol nam ik de roller in ontvangst en haalde de dop eraf. Terwijl ik keek naar de roller vond ik plotseling mijn zweetgeur wel prima.

Op de roller zat opgedroogde deo, (of was het zweet)? Zo werkt dat nou eenmaal als je aan het rollen geweest bent, er blijft altijd iets achter, ik snap het. Maar inclusief de grijze pluisjes waarvan ik zéker wist dat het ergens (per ongeluk) had gelegen zonder dop erop? Hoe durf je dit uit te lenen! Het zal voor iedereen een raadsel blijven of ik deze roller gebruikt heb of niet, en of ik mijn oksels opgevuld heb met deodorant resten gemixt met andermans zweet en grijze pluisjes.

Ondanks de smerige deo hou ik nog steeds van je!

Toch zorg ik er voortaan voor dat ik mijn eigen deo meeneem om dit soort ongemakkelijke situaties te voorkomen. Ongemakkelijk ja, (spoiler) want ik gaf de deo terug zonder het gebruikt te hebben. Leg dat maar is uit. LOL. No people were harmed during that conversation. Meid ik weet dat je dit leest, ondanks je smerige deo hou ik nog steeds van je!

Back to the deo die ik zelf gebruik. Er zit maar één nadeel aan. Je doet er zo verrekte lang mee! Na verloop van tijd wil ik een ander geurtje. Hoort erbij toch? Zo nu en dan een andere geur, beetje afwisseling en het bewijs dat ik geen autist ben. Elke ochtend smeer ik het erop en nu na 4 maanden kan ik eindelijk zeggen dat het bijna op is. Je hebt gewoon niet veel nodig! De prijs heb je er in ieder geval wel uit. En die gekleurde blikjes zijn zo schattig! Het is dat ze geen wangetjes hebben anders zou ik erin knijpen, zo schattig.

De enige reden dat ik gratis reclame maak voor deze troepvrije deodorant is omdat ik 100% achter het product sta. Dat deel ik graag met iedereen! Op We love the planet kan je ze bestellen. Naast deodorant hebben ze nog veel meer natuurlijke producten, maar dat ga je maar lekker zelf bekijken. Proost op je gezondheid en frisse oksels!

#okdoei

Spread the love

Je houd misschien ook van..

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *